ФОТО: Грдата страна на Кичево

Не сме град без маани, ги имаме многу. Ама голем грев е кога ќе се загадува нешто толку убаво како

Read more

ФОТО: Фонтаната и паркчето во Ламели

Преубаво место за сите генерации. Просторот кај Ламелите порано не беше уреден доби нов лик. Изгледа одлично. Сега останува на

Read more