Бериша: Нема да ја водам седницата на парламент создаден од криминал и пари од дрога

Како највозрасен пратеник во новиот албански законодавен дом на Сали Бериша му припаѓа правото да ја раководи конституивната седница на

Read more

Турската војска доби одврзани раце за напад врз Сирија

Големото народно собрание на Турција одбори спроведување прекугранична воена опреција на турската Армија во Сирија, доколку Владата процени дека тоа

Read more
Exit mobile version