ФОТО: Кичево со срце ги пречека коњаниците од „Патот на Црешовото топче“

Шеснаесет коњаници од  Илинденскиот марш „Патот на Црешовото  топче 2013”  кои пред два дена тргнаа од Бигорскиот Манастир, а синоќа

Read more

Годинешниот војвода на „Патот на Црешовото топче 2013“, ќе биде соопштен при давањето на заклетвата

Како и претходната година така и годинава, војводата на Илинденскиот марш „Патот на Црешовото топче-2013“, ќе биде одреден пред почетокот

Read more