Педофил од Кичево сексуално злоставил малолетно девојче

49 годишен кичевчанец во средата наутро сексуално нападнал малолетно девојче. Против Н.М. кичевската полиција поднела кривична пријава за полов напад

Read more

Педофил од кичевско бил осуден на смрт

48-годишниот Маље Зекири, повратник од Белгија, родум од Зајас, жител на селото Долна Вида (БиХ), бил осуден на најтешката казна

Read more