Кичево викенд шема (29 ноември – 1 декември 2013)

Клуб Имиџ Петок: SINTETICSAX PROJECT-ALL DAY PARTY, почеток: 15.00-19.00 влез: / Сабота: Dj BABURA, почеток: 23.00 влез: / * *

Read more

Кичево викенд шема (22 – 24 ноември, 2013)

Н.У.Ц.К “Кочо Рацин”- Кичево Сабота: Teатарска претстава “СВЕТСКА ВОЈНА” почеток: 19.30 влез: 50 денари * * * Спортска сала Јанчица Сабота:

Read more

Кичево викенд шема (8 – 10 ноември, 2013)

Кино на НУ Центар за културта Кочо Рацин Недела-Петок: ,,РЕВИЈА НА РУСКИ ФИЛМОВИ,,ВО КИНО НУ ЦК КОЧО РАЦИН * *

Read more

Кичево викенд шема (1 – 3 ноември, 2013)

Кино на НУ Центар за културта Кочо Рацин Недела-Петок: ,,РЕВИЈА НА РУСКИ ФИЛМОВИ,,ВО КИНО НУ ЦК КОЧО РАЦИН * *

Read more

Кичево викенд шема (25 – 27 октомври, 2013)

Спортска Сала Јанчица Недела: РК Кичево 2010  – РК Таста 107 (Прилеп), почеток: 15.00 влез:/ * * * Клуб Имиџ

Read more

Кичево викенд шема (18 – 20 октомври, 2013)

Спортски центар Крушино Недела: Велосипедска трка на падините на Крушино, старт: 12.00 * * * Клуб Имиџ Петок: ROBOTNIX, почеток:

Read more

Кичево викенд шема (04 – 06 октомври, 2013)

Кичевски Мрчатори On-Line * * * НУЦК Кочо Рацин Петок: PHV SHOW, почеток: 19.00 Сабота: Кинопроекција на филмот СОБА СО

Read more

Кичево викенд шема (27 – 29 септември, 2013)

Стадион на ФК Напредок Сабота: ФК.Напредок – ФК.Борец(кадети), почеток: 13.00 * * * Спортска сала „Јанчица“ Сабота: РК Кичево 2010

Read more

Кичево викенд шема (20 – 22 септември, 2013)

Манастир Света Богородица Пречиста Петок: Народен собир во манастирот Света Богородица Пречиста – Кичевска по повод утрешниот големи празник Рождество

Read more

Кичево викенд шема (13 – 15 септември, 2013)

НУЦК Кочо Рацин – Кичево Петок: Изложба на карикатури “КАЗАНОВА КИЧЕВСКИ“, почеток: 20.00 часот * * * Стадион на ФК

Read more