„Ендорфините“ ќе го искачуваат Пелистер во чест на Мурато

Планинарското друштво „Ендорфин“ од Кичево ќе земе учество во искачувањето на врвот „Пелистер“ (2601 н.в.) кое се одржува традиционално во чест

Read more