„Ендорфините“ ќе го искачуваат Пелистер во чест на Мурато

Планинарското друштво „Ендорфин“ од Кичево ќе земе учество во искачувањето на врвот „Пелистер“ (2601 н.в.) кое се одржува традиционално во чест

Read more
Exit mobile version