Оливера Ширгоска со најубаво фарбано велигденско јајце

Вчера инвентивните раце на нашите сограѓанки ги покажаа своите креативни способности во повеќе категории. Се натпреваруваа во категоријата, најубаво фарбано

Read more

Кичевските жени со празнични активности по повод Велигден

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ традиционално организира избор на: најукрасено Велигденско јајце, најукрасена Велигденска погача и најукрасена Велигденска торта и

Read more
Exit mobile version