Мобилната телефонија ќе поефтини за 50%

Агенцијата за електронски комуникации го подготвува известувањето до трите мобилни оператори за намалување на цените за интерконекција, што би требало

Read more

Значително поефтинување на бензините и дизелот

Новите малопродажни цени на горивата се објавени, вечерва на полноќ бензинот и дизелот поевтинуваат. Ова е прво позначително намалување на

Read more