Беџети: Ако се спроведеше пописот, Албанците ќе беа под 20%

Академикот Абдулменаф Беџети во емисијата „Патот кон“ на Алсат телевизија изјави дека постоеле тенденции, доколку пописот во 2011 се одржеше,

Read more