Министерот Спасов ги посети поплавените семејства во Кичево

Пакет со хигиенски средства, ќебиња и вода денеска од Црвениот крст добија 72 семејства главно од ромска националност зафатени со

Read more

Уште три дена за аплицирање за 250 илјади евра државна поддршка за аквакултура

Јавниот повик за аплицирање за добивање на субвенции за аквакултура кој е во тек, завршува заклучно со 10.ноември годинава. Од

Read more

Седумте деца на семејството Цветаноски од с.Црешнево добија компјутер и подароци

При денешната работна посета на Општина Македонски Брод,Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов, во придружба на градоначалникот Милосим

Read more

Американци ќе им помагаат на Демирхисарските билкари

Општината Демир Хисар, речиси со целата своја површина и планинскиот раскош, претставува ретка ендемична природна целина која изобилува со безброј

Read more

Молба за помош од родителите на Кристијан Јовески

Со болка и понизност се обраќаме за помош во врска со тешката здравствена ситуацијата на нашиот син, единец, која ја

Read more

Апел за помош: Да му ја вратиме насмевката на Кико

Кристијан Јовески е успешно опериран. Предоперативните и постоперативните зафати се одвиваат во државните установи, но самиот оперативен зафат морал да

Read more
Exit mobile version