Помош за малиот Христијан кој од 10 месеци е во болница

Од почетокот на неговиот живот па се до денес тој е во болница без поставена дијагноза. По прегледите кои се

Read more

Хуманитарна акција за помош на семејството Коџаџиклиоски

Пред 2 недели во пожар целосно изгоре куќата на Абдуле и Шаха Коџаџиклиоски и ги остави под ведро небо заедно

Read more

Помош за семејството Коџаџиклиоски

Пожар ја изгоре до темел куќата на кичевското семејство Коџаџиклиоски. Стихијата им изгорела буквално се што имале и ги оставила

Read more

Преданија: Колку је стар и какво му је потеклото на манастирот Св. Јован Бигорски

Немајет многу писмени трагови ниту пак некакви преданија ни за старосва, ни за потеклово на овја манастир. Ако се судит

Read more