Одржан првиот натпревар во далечинско пливање на езерото Козјак

Вчера за прв пат на езерото Козјак се одржа натпревар од Македонскиот куп во далечинско пливање Козјак 2013.. Децата на

Read more

Во Порече ќе се градат четири соларни електрани

Во наредните две години кај селото Инче бродско е најавена изградба на четири соларни електрани, кои ќе имаат вкупно инсталирана

Read more