Влатко Лозаноски се дружеше со децата од центарот за Церебрална Парализа

Благослов е да им подариш насмевка и моменти на радост на оние на кои тоа им треба. Таквиот гест за

Read more

Заменик-министерот Сајкоски во посета на општина Маврово – Ростуше

Заменикот министер за локална самоуправа Горги Сајкоски и државниот секретар во Министерството за локална самоуправа, Билјана Цветановска Гугоска ја посетија

Read more

Заменик-министерот Сајкоски во посета на Гевгелија

Имплементацијата на развојните проекти во општина Гевгелија и тековните активности во остварувањето на функциите на органите на локалната самоуправа, беа

Read more

Се обновува фасадата на староградска куќа во Кичево

Министерката за култура Елизабета Канческа – Милеска денеска во Кичево ја посети ја посети куќата на ул. Јанко Михајловски бр.

Read more

Министерката Канческа-Милевска денес во посета на Кичево

Министерката Елизабета Канческа-Милевска денес ќе престојува во работна посета на Кичево. Претходно министерката ќе го посети градот Гостивар.

Read more

Јанакиески: Изградбата на автопатот ќе го поттикне развојот на кичевскиот крај

При денешната  посета на Кичево, покрај пуштањето на патот за село Староец , Јанакиески оствари средба со заменик Министерот за Локакна

Read more

Заменикот министерот Сајкоски во посета на општина Вевчани

Заменикот министер за локална самоуправа, Ѓоргија Сајкоски ја посети општина Вевчани. На состанокот со градоначалникот Цветомир Угриноски, заменикот министер се

Read more

Заменик министерот Ѓорѓија Сајкоски во посета на Демир Капија

Заменик министерот за локална самоуправа, Ѓоргија Сајкоски, вчера ја посети општина Демир Капија. Во рамки на посетата тој се сретнa

Read more
Exit mobile version