Стојаноски: Со напорна работа едноставно е да се биде помеѓу најдобрите

Дарко Стојаноски е млад и ведар човек, по вокација Правник. Пред неколку дена, заедно со тимот од Правниот факултет „Јустинијан

Read more

Кичевчанец постигна голем успех на натпреварот „Philip Jessup“

Кичевчанецот Дарко Стојаноски заедно со својот тим од правниот факултет „Јустинијан Први“ од Скопје, постигнаа огромен успех на најстариот и најголемиот

Read more