Официјално: Проблемот со греењето и со превозот е решен, од понеделник на настава

Владата на вчерашната седница донесе одлука со која ќе биде решен проблемот во кичевските училишта, каде настава не се одржуваше

Read more

Над 160 кичевски средношколци немаат превоз, од општината недостапни за одговор

И по еден месец средношколците од Лисичани, Вранештица, Челопеци, Староец и Пласница се оневозможени да ја посетуваат наставата во средното

Read more