Предвидувањата за 2013-та на човекот кој го предвиде јапонското цунами

Дали Блер Робертсон може ја предвидува иднината? Неговото успешно предвидувања неколку настани кои навистина се случија наведува кон тоа. Неговите

Read more
Exit mobile version