„Трето полувреме“ премиерно во Кичево

Македонскиот филм „Трето полувреме“ конечно ќе се прикаже и пред кичевската публика. Проекциите ќе се изведуваат во големата сала на

Read more

„Барајќи го човекот“ со премиера во ноември

„Барајќи го човекот“, првиот филм на Благоја Наумоски-Бане, ликовен уметник од Кичево, својата премиера ќе ја доживее во почетокот на

Read more

Премиера на „Трето Полувреме“ во Скопје

Филмот „Трето полувреме“ вечерва ќе ја доживее скопската премиера во киното „Милениум“. Официјалната премиера филмот ја имаше на 15.септември на

Read more

ФОТО: Премиера на „Трето полувреме“ на фестивалот „Браќа Манаки“

Со долг аплауз и овации, публиката во преполниот Центар за култура во Битола синоќа ја награди екипата на „Трето полувреме“

Read more
Exit mobile version