Фотографиите зборуваат за невремето на Пресека

Навеви на снег на места и до 2 метри, силен ветер. Вистинка драма се одвиваше на планинскиот превој Пресека помеѓу

Read more

Намалена видливост на сите излези од Кичево

И денес како и минатите денови има намалена видливост на сите патни правци кои водат кон Кичево. На превојот Стража

Read more
Exit mobile version