Теодора Цветкоска – успешна кичевска каратистка

Кичево е град во кој владее спортскиот дух. Спортскиот дух, цврстото тело, упорноста, борбеноста и пред се големата желба за

Read more

Во Кичево одбележан Денот на наставата на турски јазик

Во ОУ „Санде Штеријоски“ во Кичево денеска се одбележа 21 декември Денот на наставата на турски јазик. Во ова училиште

Read more

Иванов: Влез во НАТО и без решение на спорот со Грција

Прашањето поради кое сме надвор од НАТО е билатерално и во минатото многу земји и без решавање на билатерални прашања

Read more
Exit mobile version