Бесплатен превоз од Кичево за пречек на Јохан Тарчуловски

Утре од Кичево, како и од цела Македонија се организира бесплатен превоз за пречек на македонскиот херој Јохан Тарчуловски. Превозот

Read more
Exit mobile version