Кичево повторно осамна под албански знамиња (фото)

Кичево и оваа година повторно осамна со албански знамиња на секоја бандера. Освен на јарболите пред државните установи и големиот

Read more

ФОТО: И Али Ахмети „си метна пушка малихера“ за денешниот митинг во Кичево

Пред неколку часови се појави и овој повик и тоа на Facebook страната на ДУИ. По Фатмир Дехари, еве го

Read more
Exit mobile version