Напредок против Работнички ја брка првата домашна победа

Распоредот одлучи Напредок овааполусезона и втор пат да биде домаќин на екипата на Работнички.По поразот на претходниот меч во Кичево

Read more

Напредок започнува на 16-ти јануари

На 16 јануари погонот на Напредок ќе го има првиот годинешен собир, со што и официјално ќе започнат зимските подготовки

Read more