Кичевчанец постигна голем успех на натпреварот „Philip Jessup“

Кичевчанецот Дарко Стојаноски заедно со својот тим од правниот факултет „Јустинијан Први“ од Скопје, постигнаа огромен успех на најстариот и најголемиот

Read more