Дали конечно ќе се санира железничката станица Кичево?

Кровот прокиснува на повеќе места,се рушат делови од ѕидовите кои се вистинска закана за патниците,електрични кабли висат на сите страни,прозорците

Read more

Почнуваат големи инвестиции во железницата

На железничката станица во Куманово денеска стартуваа градежните работи за ремонт на железничките делници Куманово – Табановце и Миравци –

Read more
Exit mobile version