Планинарите на ПСД „Бистра“ го реализираа традиционалниот меморијален марш „Лопушник 2013“

Планинарско – спелеолошкото друштво “БИСТРА“ од Кичево на 16 –ти овој месец по 17-ти пат го реализира меморијалниот марш “ЛОПУШНИК

Read more