Угостителите од Кичево на средба со инспекциските органи од Кичево и Охрид

Вчера во салата на советот на ЕЛС Кичево, ПС Кичево  во соработка со СВР Охрид и локалната самоуправа, одржаа состанок

Read more
Exit mobile version