Листа на кичевчани социјално загрозени лица кои денес добија работа во јавната администрација

На транспарентен начин, со електронско рангирање, во живо на Македонска телевизија 1600 социјално загрозени лица денес добија работа. Изборот беше

Read more

Напредок е седми најдобар клуб од Македонија во Европа според Euro club index

Според рангирањето на Euro club index  екипата на кичевски Напредок се наоѓа на 600 место во конкуренција на европските клубови

Read more
Exit mobile version