Значењето на новите инфраструктурни проекти за Кичево – средба во регионалната Стопанска комора

Во канцеларите на Регионалната комора со седиште во Кичево се одржа работна средбата на Заменик Министерот на Локална Самуправа, Ѓорѓија Сајкоски

Read more

Презентација на законите за финансиска дисциплина и задолжница

На Седница на Управниот одбор на  Регионалната комора со седиште во Кичево се одржа презентација на законот за финансиска дисциплина 

Read more

Донација од Регионалната стопанска комора за кичевската болница

Педесет гарнитури чаршафи, јастуци и ќебиња и беа донирани на кичевската општа болница, од страна на Регионалната стопанска комора Кичево.

Read more