ФОТО: Спектакуларно отворање на Пиво фест и нов рекорд!

Спектакуларно почна 11-ти по ред Пиво Фест во Прилеп. На отворањето присуствуваа повеќе од 100 000 луѓе и од Македонија

Read more

Бугарите ќе градат споменик за гинисов рекорд висок 133 метри

Бугарското здружение „Ја сакам Бугарија“ предложило проект на споменик на Васил Левски висок цели 133 метри. Споменикот би се поставил

Read more
Exit mobile version