Ракометарките играат со Шведска, кичевчанката Наумоска во одлична форма!

Македонските ракометарки се враќаат во нормала по очекуваниот пораз од Франција. Ништо не е загубено, одиме понатаму. Репрезентацијата се бодри

Read more