Работна посета на Заменик министерот Ѓорѓија Сајкоски на општина Ресен

Заменик Министерот за Локална Самоуправа Горги Сајковски денес  беше во работна посета на Општина Ресен. Со својот домаќин Градоначалникот на

Read more

Во Кичево, Битола, Ресен и Демир Хисар против сезонски грип досега се вакцинирале 2.250 граѓани

ЈЗУ Центар за јавно здравје-Битола од денот на почетокот на вакцинацијата против сезонски грип, односно во изминатите 14 денови извршиле

Read more