„Рок класика“ – концерт на гудачкиот квартет „Вива Стрингс“ во Кичево

Во големата сала од Центарот за култура во Кичево, синоќа концерт одржа гудачкиот квартет Вива Стрингс, насловен „Рок класика“. Концертот

Read more