Обама во трка за кичевскиот совет

Идавер Реџепоски – Обама, кој од 2009 година е советник во Општина Кичево од независна листа, стана херојот на Ромите

Read more

ТЕМА: Избирачките одбори во Кичево за Локалните избори 2013

Изминатите неколку дена актуелна беше темата посветена на Избирачките одбори во Кичево за престојните Локални избори во 2013. Оправдано, после

Read more