Кичево 10: Замина Јанеска, а дојдоа Шутева и Божиноска

По неочекуваниот трансфер на Моника Јанеска во турскиот Трабзон, екипата на Кичево 10 експресно обезбеди две играчки засилувања и тоа

Read more