Бериша: Нема да ја водам седницата на парламент создаден од криминал и пари од дрога

Како највозрасен пратеник во новиот албански законодавен дом на Сали Бериша му припаѓа правото да ја раководи конституивната седница на

Read more

ЕК го чека извештајот на ОБСЕ/ОДИХР за да ги коментира изборите во Албанија

Европската комисија денеска одби да ги коментира инциденти што завршија со една жртва и многу повредени за време на вчерашните

Read more