Хуманитарен концерт за поправка на црквата Свети Атанасиј во Премка

Во Центарот за култура „Кочо Рацин“ ќе се одржи хуманитарен концерт со цел да се соберат средства за поправка на

Read more

Дали конечно ќе се санира железничката станица Кичево?

Кровот прокиснува на повеќе места,се рушат делови од ѕидовите кои се вистинска закана за патниците,електрични кабли висат на сите страни,прозорците

Read more
Exit mobile version