Заменикот министер за локална самоуправа во посета на Крушево

Заменикот министер за локална самоуправа, Ѓоргија Сајкоски,  ја посети општина Крушево. На средбата со градоначалникот и претставници од Советот на

Read more

Заменик-министерот Сајкоски во посета на општина Берово

Заменикот министер за локална самоуправа, Ѓоргија Сајкоски, ја посети општина Берово. На состанокот со градоначалникот Драги Наџински се разговараше за

Read more
Exit mobile version