На родното село Премка, Цветан Наумоски му подари нова камбанарија

Цветан Наумоски од Кичево, на родното село Премка му подари нова камбанарија , која беше завршена во месец август. –

Read more

Успешно реализиран хуманитарниот концерт за обнова на црквата Св. Атанасиј во Премка

Во саботата во Центарот за култура „Кочо Рацин“-Кичево успешно се одржа хуманитарниот концерт за собирање на средства за реконструкција на

Read more
Exit mobile version