Во петок традиционално се одржува „Бржданска убавица“

Овој петок, традиционално во село Брждани се одржува познатата манифестација „Бржданска убавица“. На натпреварот се пријавени 10 девојки. Покрај тоа,

Read more

ФОТО: Спектакуларно отворање на Пиво фест и нов рекорд!

Спектакуларно почна 11-ти по ред Пиво Фест во Прилеп. На отворањето присуствуваа повеќе од 100 000 луѓе и од Македонија

Read more
Exit mobile version