Кичевчанецот DJ Robotnix ќе настапи на „Скопје Креатива“

Никола Илиевски или попознат како DJ Robotnix ќе настапи со свој сет на овогодинешното издание на Фестивалот на креативни индустрии

Read more
Exit mobile version