Реакции за екстерното тестирање во Кичево

До Kicevo.Mk дојдоа неколку реакции кои се однесуваат на екстерното тестирање кое беше спроведено за прв пат оваа година. Имено,

Read more

Напредок на тешко гостување кај суперфаворитот Вардар

Исклучителната серија тешки натпревари оваа седмица, екипата на Напредок ја заокружува со гостувањето на Филип Втори, кај актуелниот првак скопски

Read more

110 години од смртта на Гоце Делчев – апостолот на Македонија

Денес се навршуваат точно 110 години од убиството на Гоце Делчев во село Баница, Егејска Македонија. Претходно предаден, по тешка

Read more

Кичевчанката Бјелиќ втора на натпревар по англиски јазик

Во саботата (23 февруари) во организација на Петтата Приватна Гимназија од Скопје се одржа републички натпревар по англиски јазик за

Read more

Езерото Козјак полекa станува интересна туристичка дестинација

Пред две недели со електронска продажба беа продадени 80 парцели во туристичката населба на езерото Козјак – Со електронска продажба

Read more