Пукнала браната на Слатинското езеро, населението се евакуира?

Канал 5 телевизија преку кајрон информира дека пукнала браната на Слатинското езеро, а населението се евакуира. Tелевизијата засега не излезе

Read more

Село Белица како пример за останатите села во кичевско

Некогаш едно од најголемите села во кичевско со скоро 1000 жители. Позната по многу вода, рибникот и пикник дестинација, особено

Read more