ФОТО(И)СТОРИЈА: Завеани во снег на Буковиќ во триесеттите

Денес е предизвик да тргнеш преку Буковиќ кога врне снег, а не пред 80 години. Заборави и на технологија и

Read more

Напредок ја најде Анталија под Илиница

За разлика од повеќето македонски прволигаши, екипата на Напредок во најголем дел зимските подготовки ќе ги одработи на својот стадион

Read more
Exit mobile version