Пратеникот Китаноски имаше средба со црногорска делегација во Собранието на РМ

Членовите на Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците  и членовите на Комисијата за надворешна политика во Собранието на

Read more

ФОТО: Поставени куполи на Собранието на Република Македонија

Зградата на Собранието на Република Македонија добива нов изглед со поставувањето на големата и двете мали куполи. Малите куполи се

Read more