Советниците Македонци ја напуштија седницата на советот на општина Кичево

На вчерашната седница на кичевскиот совет на дневен ред беше изгласувањето на членови на управните одбори на ЈП Комуналец –

Read more

По осум години градоначалник, стана советник

По осум успешни години поминати на чело на денес непостоечката Општина Вранештица, Ванчо Србакоски, градоначалничката функција ја замени со советничката

Read more

ФОТО: Фонтаната и паркчето во Ламели

Преубаво место за сите генерации. Просторот кај Ламелите порано не беше уреден доби нов лик. Изгледа одлично. Сега останува на

Read more

Донесен Детален урбанистички план за населбата Чифлик

Советот на Општина Кичево неодамна го донесе деталниот урбанистички план за населбата Чифлик. Истиот е поставен на веб страницата на

Read more

Кичевскиот совет ја одржува 41.седница

Советниците од советот на Општина Кичево денес  ја одржуваат четириесет и првата седница. Точките на кои ќе се расправа се:

Read more
Exit mobile version