Заменик министерот Сајкоски присуствуваше на потпишувањето на меморандум за соработка

Македонско-бугарската стопанска комора и Североисточниот плански регион потпишаа Меморандум за соработка и реализицација на заеднички проекти во меѓуграничка соработка. Потпишувањето

Read more

ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ отворени за соработка во Кичево

Претставници на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ во одделни изјави попладнево изразија подготвеност за соработка во Кичево, Струга, Долнени и Брвеница. Игор

Read more