КУД „Младост “Кичево на фестивалот „Витоша пее и игра“ во Софија

Во периодот од 20 до 22 септември КУД„ Младост “од Кичево ќе учествува на Меѓународниот фолклорен фестивал, на кој домаќин

Read more

Хероите на нашето време: малата Надица со здраво срце се врати во Македонија

Малото бебенце од чија приказна затрепери цела Македонија, однесе победа и со здраво срце се враќа во Македонија, јавува Сител.

Read more