Незаборавен роденденски концерт на КУД „Бисер“-Кичево

Празник за очи и уши беше она што вчеравечер им го приредија фолклористите на КУД„ Бисер” Кичево, на многубројните гледачи

Read more

Вечерва славенички концерт на КУД „Бисер” – Кичево

Со вечерашниот концерт КУД„ Бисер” Кичево, ќе го прослави десеттиот роденден. На роденденскиот концерт ќе продефилираат над 150 членови на

Read more