Во недела велосипедска трка на падините на Крушино

Велосипедскиот Клуб ”Спидбајк” од Кичево и Велосипедска Федерација на Македонијa организираат МТБ трка на Крушино, во недела, на 20 октомври.

Read more

Во Кичево ќе се одржи трка по друмски велосипедизам

Во недела, на 12 мај, во Кичево ќе се одржи трка за ранг листа во друмски велосипедизам. Организатор на трката

Read more

Феноменот Кичево на две тркала

Кој можеше да претпостави дека токму во нас кичевчани лежела толкава страст за педалање? Па можеби и не е за

Read more

Руски велосипедисти импресионирани од Кичево

На 9 септември оваа одина во посета на Кичево како гости на велосипедскиот клуб „SpeedBike“ дојдоа двајца велосипедисти од Новосибирск,

Read more
Exit mobile version